lunes, 19 de noviembre de 2012

EXCEL·LENTS RESULTATS PER ALS PATINADORS DEL CE VENDRELL A LA TERCERA CONVOCATÒRIA PROVES NIVELL B I CERTIFICAT XOU A ALCANAR


Aquest cap de setmana s’ha celebrat la  tercera convocatòria  proves nivell B i certificat xou de patinatge artístic de la Federació de Tarragona .  
En aquesta ocasió el CE VENDRELL ha participat amb 10 patinadores : Alejandra Alsina, Nadia Gil, María Álvarez, Iris Serramià, Marina Tomàs i Laura Braza a nivell B , i Iris Serramià, Marta Domingo, Irene Hitos, Noemí Barberà i Carol Braza a certificat Xou.
Totes les patinadores de la secció han mostrat un gran nivell i estil de patinatge a les proves i han aconseguit superar la prova les següents patinadores : Iris Serramià ha aprovat nivell B i certificat de xou; Noemí Barberà, Marta Domingo,Irene Hitos han aconseguit el certificat de xou ; Nadia Gil, Alejandra Alsina,Marina Tomàs, Maria Álvarez han assolit la prova de nivell B de les quals la patinadora Nadia Gil i la Marina Tomàs a banda d’aprovar les jutges les van puntuar també en estil.

El proper cap de setmana el C E VENDRELL participa a la Copa Catalana d’individual que es celebrarà a Cerdanyola amb 4 patinadores. La Iris Serramià, la Alejandra Alsina, Abigail Hernández en categoria debutants i Katherine Phillipot en categoria juvenil.


Moltes felicitats a totes i sort per les que participeu a la Copa Catalana !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario