lunes, 12 de noviembre de 2012

EXCEL·LENTS RESULTATS PER ALS PATINADORS DEL CE VENDRELL A LA COPA DE LA TARDOR


Aquest cap de setmana s’ha celebrat la Copa de la Tardor al pavelló municipal de Cambrils. Com a novetat d’aquest any a la Copa de la Tardor han participat categories i debutants.


En aquesta ocasió el CE VENDRELL ha participat amb set patinadores.
En categoria juvenil han participat les patinadores Catherine Phillipot i Evelin Hernández.
Les patinadores debutants que han participat en aquesta ocasió han sigut en nivell A Andrea Baeza, en nivell B Iris Serramià, Maria Álvarez i Alejandra Alsina i en nivell C Abigail Hernández; totes 5 classificades per a participar a aquest trofeu el passat 14 d’octubre al 3er trofeu d’iniciació que es va celebrar a les instal·lacions del Reus Deportiu.

Totes les patinadores de la secció han mostrat un gran nivell i estil de patinatge al trofeu i cal destacar en categoria juvenil la Catherine Phillipot ha aconseguit la 1a posició. En categoria debutants nivell B la Alejandra Alsina ha quedat en 1a posició i la Iris Serramià en 4ta posició, en nivell C la Abigail Hernández ha quedat en 3a posició. Totes 4 patinadores s’han classificat per anar a la Copa Catalana el proper 25 de novembre a Cerdanyola .




Moltes felicitats a tots els patinadors i al Josep Ma i molta sort a la Copa Catalana, esteu fent tots una molt bona feina !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario