martes, 16 de abril de 2013

EL GRUP XOU CADET DEL C E VENDRELL CLASSIFICAT PER A LA COPA CATALANA DE XOUS


Durant el passat cap de setmana s´ha celebrat al Pla de Santa Maria el 7è trofeu de xous de la federació 
de Tarragona classificatori per a la Copa Catalana de Xous que es disputarà el proper dia 27/04/2013 al pavelló del Club Esports Vendrell.

Amb  gairebé 200 patinadors i 15 coreografies, el pavelló del club patí el Pla de Santa Maria va emocionar el públic que va omplir la graderia.

El C E Vendrell va participar al Trofeu  en modalitat de xous cadet, amb una magnífica execució del seu xou 

“Soldadets” amb el que van aconseguir la 2a posició en la seva primera temporada en que competeixen en la categoria cadet de xous.

El grup xous cadet del C E Vendrell format per 16 patinadors: Marçal Mulet, Laia Fernández,Francesc Satorra,Abigail Hernández,Marta Rovira, Claudia Álvarez, Andrea Casadevall, Gemma Gual, Sara Linares, Maria Ramirez, Nadia Gil, Alejandra Alsina,Alba Ramírez, Lidia Pedrero,Judit Borrell i Carol Braza.

En aquesta ocasió també va participar el Xou Infantil del C E Vendrell amb la seva coreografia “Ni un euro” patinadors amb edats compreses entre 6 i 8 anys els quals van aconseguir la 8a posició.

El grup xou infantil està format per 10 patinadors : Gerard Satorra, Aina Guillén,Paula Moreno, Carla Moreno, Laura Cañellas,Zoe Bofill, Ainoa Aguado,África Puente, Gemma Sivill i Iratxe Palacios.

Moltes felicitats a tots i al Josep Ma, i molta sort a la Copa Catalana.

   
SOLDADETS



MONEDES

No hay comentarios:

Publicar un comentario